Intro

Welkom bij SKP

Welkom bij de Stichting Kabeltelevise Pijnacker (SKP). Wij verzorgen de doorgifte van het (digitale) televisie- en radiosignaal in Pijnacker en Delfgauw. Tegen een van de laagste tarieven van Nederland beschikt u over een uitgebreid pakket zenders, wat u geheel naar eigen wens kunt aanvullen met thema- en pluspakketten.
Lees meer

Pakketten

Pakketten

Kiest u voor digitale televisie van SKP, dan geniet u van haarscherpe beeldkwaliteit. Het basispakket, waarvan u het grootste deel ook nog analoog kunt ontvangen - bijvoorbeeld op uw 2e televisie, breidt u eenvoudig uit met onze aantrekkelijke pluspakketten. Maak kennis met het uitgebreide aanbod!
Lees meer

Plaatje Terp

Plaatje 3in1

Plaatje boven nieuwsbrief

glasvezel

Glasvezel van SKP

Net als alle nieuwbouwprojecten, wordt sinds februari ook Pijnacker-Noord aangesloten op het nieuwe, supersnelle glasvezelnetwerk van SKP met internetsnelheden tot 500 Mb. Meer weten over de nieuwe SKP 3in1-abonnementen op glasvezel? Of antwoord op veelgestelde vragen? Kijk op skpnet.nl/glasvezel

3in1-pakket

Heel jaar korting op SKP3in1

Heeft nog geen SKP 3in1? Profiteer dan nu van zomers voordeel: u krijgt nu tot 12 maanden korting op uw pakket met glasheldere televisie, supersnel internet tot wel 500 Mb en voordelige telefonie. SKP 3in1 is er nu al vanaf € 30 per maand. Kijk snel op skp3in1.nl voor meer informatie en stap vandaag nog over!

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten

Heeft u een huis gekocht in een van de nieuwbouwprojecten in Pijnacker, zoals Ackerswoude, Boszoom of Prinsenlint? Bekijk dan onze speciale aanbiedingen en meld u nu aan voor SKP 3in1 met tot 500 Mb internet. Het eerste jaar betaalt u slechts € 35,- per maand. En SKP zorgt dat uw huis voor oplevering online is!